Приєднуйтесь до нас:
facebook vkontakte twitter rss

Деканг Україна визнана «Кращим Підприємством 2015 року»

З радістю повідомляємо вам, що згідно з результатами ранжування Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка якості», за незмінно високу якість та досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні, компанія «Деканг Україна» була визнана «Кращим підприємством 2015 року» та відзначена «Зіркою якості» Національного Рейтингу якості товарів та послуг з правом використання графічного зображення «Зірка якості» для маркування продукції та послуг.

Деканг Украина признана «Лучшим предприятием 2015 года»Даний рейтинг був створений на офіційних даних Державних статистичних органів України. Співорганізаторами даного рейтингу є дві всесвітньо відомі незалежні дослідницькі організації – «Committee for Economic Development» та «CONFERENCE BOARD».

Мета рейтингу: показати суспільству справжніх лідерів в області виробництва і надання високоякісних товарів і послуг на території України. Це громадська ініціатива, яка спрямована на заохочення і підтримку всіх сумлінних учасників споживчого ринку, демонстрацію значних досягнень вітчизняних підприємців, просування товарів на внутрішніх і міжнародних ринках, формування стійкого попиту споживачів на продукцію.

Спираючись на дані обов'язкової фінансової звітності підприємств, конкурсна комісія, що складається з більш ніж 50 експертів, присудила нагороду основній продукції компанії «Деканг Україна» — рідині для заправки електронних сигарет «Dekang». Комісією було відзначено високу якість рідини для заправки електронних сигарет бренду «Dekang». Саме висока якість продукції слугувала однією з основних причин визнання компанії однією з кращих на території України.

Награда 1

Згідно Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості» компанія «Деканг Україна» була відзначена належною символікою і відзнаками:

• почесна нагорода «Зірка якості 2015» та Експертний висновок на компанію з правом маркування товару або послуги;
  • орден «Слава Нації» та персональне посвідчення як свідчення визнання вагомого внеску в розвиток економіки нашої країни і високого професіоналізму

Також почесними дипломами «Спеціаліст року 2015» були нагороджені кращі співробітники компанії:

• Мельниченко Ігор Олександрович – керівник відділу продажів.
    Награда 2
  • Кір’ян Ірина Вікторівна – менеджер по роботі з роздрібними клієнтами.
  • Награда 3

Ми пишаємося тим, що в 2015 році, це звання отримала наша компанія і надалі ми плануємо нарощувати зусилля по підвищенню якості та ефективності нашої роботи.